2025
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 2025 за Автор "Бобіна Оксана Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ ТЕХНОЛОГІЇ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ З ОВОЧЕВИМИ НАПОВНЮВАЧАМИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ШКІЛЬНІЙ ЇДАЛЬНІ НА 150 МІСЦЬ(Державний торговельно-економічний університет, 2025-11) Бобіна Оксана СергіївнаВідповідно до теми та завдання виконано випускну кваліфікаційну роботу: «Технології булочних виробів з овочевими наповнювачами та організація їх виробництва в шкільній їдальні на 150 місць», яка містить два розділи: «Технологія виробництва харчової продукції» та «Організація технологічного процесу виробництва та реалізації харчової продукції в умовах закладів ресторанного господарства». У першому розділі наведено характеристику асортименту і процесу виробництва булочних виробів у шкільних їдальнях, проаналізовано базову рецептуру і технологію булочного виробу з дріжджового тіста, надано експертну оцінку їх поживної цінності. На основі проведених досліджень та технологічних проробок розроблено рецептуру булочки для бюргеру з цільнозернового пшеничного борошна і морквяного пюре, In accordance with the topic and task, the final qualification work was completed: "Technology of bakery products with vegetable fillings and organization of their production in a school canteen for 150 seats", which contains two sections: "Technology of food production" and "Organization of the technological process of production and sale of food products in the conditions of restaurants." The first chapter describes the assortment and production process of bakery products in school canteens, analyzes the basic recipe and technology of bakery products from yeast dough, provides an expert assessment of their nutritional value. On the basis of the conducted research and technological tests, a recipe for a burger bun made of whole wheat flour and carrot puree was developed. In the second section, a menu for the school canteen that meets modern requirements is proposed (CMU Resolution 305). A solution to the production process in a hot shop is proposed. The selection of equipment and the calculation of the area of the hot kitchen department were carried out, based on the calculations, the plan of the hot kitchen department was designed. The graduation qualification work is laid out on 38 pages of an explanatory note and contains 10 tables and 2 figures, 2 appendices