Кафедра Менеджменту Готельно-Ресторанного Бізнесу
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Менеджменту Готельно-Ресторанного Бізнесу за Автор "Olshevska M.Y."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ MARKETING STRATEGY OF THE RESTAURANT CHAIN ON THE INTERNATIONAL MARKET OF SERVICES(DTEU, 2024-12) Olshevska M.Y.; Boiko M.H.Ольшевська М. Я. Стратегія маркетингу міжнародної ресторанної мережі.– Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Міжнародний готельний та ресторанний бізнес» – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024 Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних основ формування маркетингової стратегії, визначенню чинників, які впливають на формування стратегії маркетингу, обґрунтуванню напрямів вдосконалення маркетингової стратегії мережі кав'ярень «Starbucks» на основі діджиталізації маркетингових процесів, удосконалення інструментів маркетингу та продажів Ключові слова: міжнародна ресторанна мережа, маркетинг, стратегія, діджиталізація, продажі Olshevska M. Y. Marketing strategy of an international restaurant chain. – Manuscript. Qualification work in the specialty 241 “Hotel and restaurant business” of the educational program “International hotel and restaurant business” - State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024 The qualification work is devoted to the study of the theoretical foundations of marketing strategy formation, determination of factors influencing the formation of marketing strategy, substantiation of directions for improving the marketing strategy of the Starbucks coffee chain based on the digitalization of marketing processes, improvement of marketing and sales tools. Keywords: international restaurant chain, marketing, strategy, digitalization, sales