Навчальні посібники I Coursebook
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Навчальні посібники I Coursebook за Автор "Гніцевич, Вікторія Альбертівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА(Київський національний торговельно-економічний університет, 2018) Кравченко, Михайло Федорович; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Демічковська, Мирослава Павлівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка ОлександрівнаНаведено класифікацію, характеристики асортименту особливості обробки сировини та рецептурних компонентів для холодних страв, технології окремих груп холодних страв; діагностику технологічних процесів їх виробництва; вимоги до якості, правил оформлення та подачі з урахуванням загальних рекомендацій та сучасних підходів смакової комбінаторики; терміни зберігання та реалізації з урахуванням світових тенденцій розвитку кулінарного мистецтва. Призначено для студентів, що навчаються за спеціальностями «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу», викладачів профільних вищих навчальних закладів III–ІV рівня акредитації, практичних працівників закладів ресторанного господарства та усіх, хто цікавиться кулінарією.