Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій за Автор "Сервінської Богдани"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Бізнес проект ресторану формату «Local Food» у місті Києві(КНТЕУ, 2020) Сервінської БогданиАктуальність досліджень. На сучасному етапі розвиток підприємств ресторанного бізнесу залишається одним з пріоритетних напрямків економічного зростання. Формування потенціалу функціонування закладів ресторанного бізнесу - це один із пріоритетних напрямів менеджменту. Із позицій менеджменту результативність організації безпосередньо залежить від ефективної діяльності її людських ресурсів. Проектування закладу ресторанного господарства передбачає врахування ряду організаційних характеристик, особливостей розвитку бізнесу. Більшість офісних співробітників воліє скористатися послугами кафе під час обідньої перерви або важливої робочої зустрічі. Всі ці чинники підштовхують заклади ресторанного господарства вести велику конкурентну боротьбу за відвідувачів, створювати такі маркетингові стратегії, які приносили б максимальний прибуток і сприяли залученню нових клієнтів. Аналіз останніх досліджень і публікацій. Головні аспекти розвитку сфери ресторанного бізнесу розглядалися у працях вітчизняних та зарубіжних авторів, а саме: В.Варфоломієвої, Г. Костенюкова, А. Аветисової, В. Антонової, В. Архипова, Л. Нечаюк, В.Пивоварова, Г. П'ятницької, О. Сватюк, Н. Телеш, К. Егертон-Томас та ін. Мета випускної кваліфікаційної роботи – за результатами комплексу організаційно-технологічних, дослідницько-інноваційних та маркетингових методів та з урахуванням вимог НАССР та ISO розробити проект об’єкта ресторанного бізнесу. Досягнення мети передбачає вирішення ряду завдань, а саме: - надати характеристику обраної локації, конкурентного середовища функціонування ресторану та споживчих сегментів ринку. - розробити неймінг та атмосферу закладу. - обґрунтувати організаційний план закладу; визначити структуру, системи і процедури управління. - визначити особливості концептуального меню ресторану формату «Local Food». - спрогнозувати динаміку попиту на продукцію та послуги. Розробити виробничу програму закладу. - провести організацію виробництва з урахуванням енергоефективності. - розробити систему контролю якості та безпечності ресторанної продукції. - обґрунтувати операційні доходи закладу, обсяги та структуру операційних активів. Оцінити ефективність капітальних вкладень та термін окупності проекту. Об’єкт дослідження – процес бізнес-проектування об’єкта ресторанного бізнесу за визначеним форматом. Предмет дослідження – теоретичні, методичні та прикладні засади ефективного функціонування та стратегічного розвитку закладу ресторанного господарства. Практична реалізація. Прийняті у випускній кваліфікаційній роботі рішення можуть стати основою для будівництва ресторану формату «Local Food» у м. Києві.