Кафедра Інженерії Програмного Забезпечення та Кібербезпеки
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Інженерії Програмного Забезпечення та Кібербезпеки за Автор "Мироненко Анни Олегівни"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ «Веборієнтована компонента інформаційної системи ресторану «LERO»(ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ/ КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВОЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2024-12) Мироненко Анни Олегівни; Котенко Наталія ОлексіївнаАНОТАЦІЯ Дана робота присвячена розробці веборієнтованої компоненти інформаційної системи ресторану «LERO». У сучасному світі ефективне функціонування ресторанів значною мірою залежить від автоматизації процесів, таких як управління замовленнями, облік клієнтів, складський облік, планування та аналіз продажів тощо. Впровадження веборієнтованих компонент в інформаційні системи закладів громадського харчування дозволяє значно підвищити рівень обслуговування клієнтів, забезпечити швидкість і точність обробки замовлень, а також оптимізувати внутрішні бізнес-процеси. Робота включає аналіз існуючих інформаційних систем, вибір програмних засобів, моделювання архітектури та інтерфейсу, тестування та висновки. Кваліфікаційна робота на тему «Веборієнтована компонента інформаційної системи ресторану «LERO» містить 52 сторінки, 14 рисунків. Перелік використаних джерел налічує 19 найменувань. Ключові слова: веборієнтована компонента, інформаційна система, адаптивний дизайн, UX/UI дизайн, тестування вебдодатків, користувацький інтерфейс ABSTRACT This work is dedicated to the development of the web-oriented component of the information system for the "LERO" restaurant. In today's world, the efficient operation of restaurants largely depends on the automation of processes such as order management, customer accounting, inventory management, sales planning, and analysis. The implementation of web-oriented components into the information systems of catering establishments significantly enhances the level of customer service, ensures the speed and accuracy of order processing, and optimizes internal business processes. The work includes an analysis of existing information systems, the selection of software tools, architecture and interface modeling, testing, and conclusions. The qualification work titled "Web-Oriented Component of the Information System for the 'LERO' Restaurant" contains 51 pages and 14 figures. The list of references includes 19 sources. Keywords: web-oriented component, information system, adaptive design, UX/UI design, web application testing, user interface.