Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій за Автор "Семен Сергійович Чернецький"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Проєкт кафе формату "healthy food"на 50 місць у Святошинському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій смузі(DTEU, 2024-12) Семен Сергійович Чернецький; Мирослава Павлівна ПерепелицяВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу з проєктування кафе формату "healthy food"на 50 місць у Святошинському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій смузі, який містить три розділи: «Концепція. Інноваційні технології. Організація», «Архітектура. Дизайн», «Управління. Економіка». У розділі «Концепція. Інноваційні технології. Організація» сформульовано концепцію закладу ресторанного господарства, визначено перспективи відкриття кафе формату «healhy food» та обґрунтовано доцільність проєктування закладу ресторанного господарства в Святошинському районі міста Києва, проаналізовано конкурентне середовище кафе. Описано місію закладу та напрями роботи кафе формату «healhy food». Місцем для проектування кафе обрано обрана ділянка по вулиці Анатолія Петрицького у Святошинському районі м. Києва на території ЖК «Відпочинок». Для відображення концептуальної складової кафе формату «healhy food» обрано назву: «Healthy Food». Розроблено логотип кафе та слоган, які підкреслюють орієнтацію на здоровий спосіб життя. Розроблено виробничу програму кафе формату «healhy food». Обґрунтовано впровадження інноваційних технологій смузі. За результатами проведених досліджень розроблено інноваційну технологію смузі «Енергія природи» зі спіруліною. Обґрунтовано і розроблено організаційну структуру виробничого процесу та процесу обслуговування споживачів. У розділі «Архітектура. Дизайн» розроблено пропозиції щодо дизайну екстер’єру та інтер’єру закладу ресторанного господарства. Дизайн кафе створено у сучасному стилі з використанням екологічно чистих матеріалів, таких як дерево, натуральний камінь та рослинні тканини. Проведено розрахунки площі приміщень 7 кафе формату «healhy food» на 50 місць і загальної площі закладу, яка становить приблизно 300 м2. Розділ «Управління. Економіка» містить обґрунтування організаційно- правового статусу закладу з розробленням організаційної структури та визначення ефективності інвестиційного проекту. Період окупності кафе формату «healhy food» на 50 місць становить 4 роки. Кваліфікаційна робота викладена на 108 сторінках та містить 36 таблиць, 7 рисунків, 11 додатків. Графічний матеріал – 3 аркуші. Ключові слова: кафе формату «healhy food», спіруліна. In accordance with the topic and task, the qualification work on the design of a "healthy food" cafe for 50 seats in the Svyatoshyn district of the city was completed. of Kyiv with the introduction of innovative smoothie technologies, which contains three sections: "Concept. Innovative technologies. Organization", "Architecture. Design", "Management. Economy". In the section "Concept. Innovative technologies. Organization" formulated the concept of a restaurant business, determined the prospects of opening a "healthy food" cafe and substantiated the feasibility of designing a restaurant in the Svyatoshyn district of Kyiv, analyzed the competitive environment of the cafe. The mission of the institution and directions of work of the "healthy food" cafe are described. A site on Anatoliya Petrytskoho street in Svyatoshyn district of the city was chosen as the site for designing the cafe. Kyiv on the territory of the residential complex "Vypochynok". The name: "Healthy Food" was chosen to reflect the conceptual component of the "healthy food" format cafe. The cafe's logo and slogan were developed, which emphasize the focus on a healthy lifestyle. The production program of the "healthy food" format cafe has been developed. The introduction of innovative smoothie technologies is substantiated. Based on the results of the research, the innovative technology of the "Energy of Nature" smoothie with spirulina was developed. The organizational structure of the production process and the process of customer service has been substantiated and developed. In the section "Architecture. Design" developed proposals for the design of the exterior and interior of the restaurant establishment. The design of the cafe is created in a modern style using environmentally friendly materials such as wood, natural stone and plant fabrics. Calculations were made of the area of the premises of the "healthy food" cafe for 50 seats and the total area of the establishment, which is approximately 300 m2. Section "Management. Economics" contains the justification of the organizational and legal status of the institution with the development of the organizational structure and the determination of the effectiveness of the investment project. The payback period of a "healthy food" cafe with 50 seats is 4 years. The qualification work is laid out on 108 pages and contains 36 tables, 7 figures, and 11 appendices. Graphic material - 3 sheets. Keywords: "healthy food" cafe, spirulina.