Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій за Автор "Назар Олексійович Яковлев"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Проєкт кафе-пекарні на 60 місць у м. Сміла Черкаської обл. з впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів(DTEU, 2024-12) Назар Олексійович Яковлев; Анжеліка Олександрівна МедведєваВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу кафе-пекарні на 60 місць у м. Сміла Черкаської обл., яка містить три розділи: «Концепція. Інноваційні технології. Організація», «Архітектура. Дизайн», «Управління. Економіка». В розділі 1 «Концепція. Інноваційні технології. Організація» надано характеристику обраної локації та визначено місце проектування кафе-пекарні за адресою вул. Соборна 122 А. Проаналізовано ринок ресторанних послуг міста, розроблено логотип, неймінг та легенду кафе-пекарні «Just like home». Визначено концепцію кафе-пекарні «Just like home» та меню закладу, яке представлено великим вибором хлібобулочних виробів. Розроблено технології технологію фокаччі по-українськи, в рецептурі якої оливкову олію замінено на ріпакову, оливки на морквяну макуху, а 20% від загальної кількості борошна на шрот зародків пшениці. Удосконалений хлібобулочний виріб має покращену харчову цінність за такими показниками: ω-9, харчов волокна, натрій, магній, калій, залізо, селен, фосфор, каротиноїди, вітамін В9, вітамін Е. В розділі 2 «Архітектура. Дизайн» розроблено об’ємно-планувальне рішення закладу та визначено ландшафтні характеристики кафе-пекарні «Just like home». В розділі 3 «Управління. Економіка» обґрунтовано організаційно-правовий статус закладу – товариство з обмеженою відповідальністю, визначено статутний капітал підприємства. В проєкті визначено основні економічні показники діяльності, оцінено ефективність капітальних вкладень. Період окупності інвестиційного проєкту кафе-пекарні «Just like home» складає 2,6 роки. Випускна кваліфікаційна робота викладена на 54 сторінках пояснювальної записки та містить 39 таблиць, 8 рисунків, 12 додатків. Графічний матеріал представлений на 3 аркушах. Ключові слова: концепція, кафе-пекарня, хлібобулочні вироби, ріпакова олія, морквяна макуха, об’ємно-планувальне рішення, дизайн, товарообіг, витрати, окупність. In accordance with the topic and task, a qualification work was carried out for a 60-seat cafe-bakery in the city of Smila, Cherkasy region, which contains three sections: “Concept. Innovative technologies. Organization”, “Architecture. Design”, “Management. Economics”. In section 1 “Concept. Innovative technologies. Organization”, a description of the selected location is provided and the design location of the cafe-bakery is determined at ul. Soborna 122 A. The city’s restaurant services market was analyzed, the logo, naming and legend of the cafe-bakery “Just like home” were developed. The concept of the cafe-bakery “Just like home” and the menu of the establishment, which is represented by a large selection of bakery products, were determined. A technology for Ukrainian focaccia has been developed, in the recipe of which olive oil is replaced with rapeseed oil, olives with carrot cake, and 20% of the total amount of flour with wheat germ meal. The improved bakery product has improved nutritional value according to the following indicators: ω-9, dietary fiber, sodium, magnesium, potassium, iron, selenium, phosphorus, carotenoids, vitamin B9, vitamin E. In section 2 "Architecture. Design", a spatial planning solution for the institution is developed and the landscape characteristics of the cafe-bakery "Just like home" are determined. In section 3 "Management. Economics" the organizational and legal status of the institution - a limited liability company - is substantiated, the authorized capital of the enterprise is determined. The project determines the main economic indicators of activity, and the efficiency of capital investments is assessed. The payback period of the investment project of the cafe-bakery "Just like home" is 2.6 years. The final qualification work is presented on 54 pages of the explanatory note and contains 39 tables, 8 figures, 12 appendices. Graphic material is presented on 3 sheets. Keywords: concept, cafe-bakery, bakery products, rapeseed oil, carrot cake, spatial planning solution, design, turnover, costs, payback.