Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій за Автор "Микита Артемович Ситнік"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Проєкт кафе формату "healthy food" на 50 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій харчової продукції категорії "Free from "(DTEU, 2024-12) Микита Артемович Ситнік; Мирослава Павлівна ПерепелицяВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу з проєктування кафе формату «healhy food» на 50 місць у Дарницькому районі м. Києва, який містить три розділи: «Концепція. Інноваційні технології. Організація», «Архітектура. Дизайн», «Управління. Економіка». У розділі «Концепція. Інноваційні технології. Організація» сформульовано концепцію закладу ресторанного господарства, визначено перспективи відкриття кафе формату «healhy food» та обґрунтовано доцільність проєктування закладу ресторанного господарства в Дарницькому районі міста Києва, проаналізовано конкурентне середовище кафе. Описано місію закладу та напрями роботи кафе формату «healhy food». Місцем для проектування кафе обрано адресу: м. Київ, вул. Ревуцького, 40. Для відображення концептуальної складової кафе формату «healhy food» обрано назву: «Без Меж». Розроблено логотип кафе та слоган, які підкреслюють орієнтацію на здоровий спосіб життя. Розроблено виробничу програму кафе формату «healhy food». Обґрунтовано впровадження інноваційних технологій харчової продукції «free from». За результатами проведених досліджень розроблено інноваційну технологію десерту «Самбук з хурми» з використанням екстракту стевії. Обґрунтовано і розроблено організаційну структуру виробничого процесу та процесу обслуговування споживачів. У розділі «Архітектура. Дизайн» розроблено пропозиції щодо дизайну екстер’єру та інтер’єру закладу ресторанного господарства. Дизайн кафе формату «healhy food» виконано в стилі лофт з метою створення відкритого простору. Проведено розрахунки площі приміщень кафе формату «healhy food» на 50 місць і загальної площі закладу, яка становить 346 м2. Розділ «Управління. Економіка» містить обґрунтування організаційно-правового статусу закладу з розробленням організаційної структури та визначення ефективності інвестиційного проекту. Період окупності кафе формату «healhy food» на 50 місць становить 3 роки. Кваліфікаційна робота викладена на __ сторінках та містить 35 таблиць, 13 рисунків, 12 додатків. Графічний матеріал – 3 аркуші. Ключові слова: кафе формату «healhy food», харчова продукція «free from», стевія In accordance with the topic and task, the qualification work on the design of a "healthy food" cafe for 50 seats in the Darnytskyi district of the city was completed. of Kyiv, which contains three sections: "Concept. Innovative technologies. Organization", "Architecture. Design", "Management. Economy". In the section "Concept. Innovative technologies. Organization" formulated the concept of a restaurant business, determined the prospects of opening a "healthy food" cafe and substantiated the feasibility of designing a restaurant in the Darnytsky district of Kyiv, analyzed the competitive environment of the cafe. The mission of the establishment and directions of work of the "healthy food" cafe are described. The location for the design of the cafe was chosen at the address: Kyiv, str. Revutskogo, 40. To reflect the conceptual component of the "healthy food" format cafe, the name "Bez Mezh" was chosen. The cafe logo and slogan were developed, which emphasize the orientation towards a healthy lifestyle. The production program of the "healthy food" cafe format has been developed. The introduction of innovative technologies of "free from" food products is substantiated. According to the results of the conducted research, an innovative technology of the dessert "Sambuk with persimmons" using stevia extract was developed. The organizational structure of the production process and the process of customer service has been substantiated and developed. In the section "Architecture. Design" developed proposals for the design of the exterior and interior of the restaurant establishment. The design of the "healthy food" cafe is made in a loft style with the aim of creating an open space. Calculations of the area of the premises of the "healthy food" cafe for 50 seats and the total area of the establishment, which is 346 m2, have been carried out. Section "Management. Economics" contains the justification of the organizational and legal status of the institution with the development of the organizational structure and the determination of the effectiveness of the investment project. The payback period of a "healthy food" cafe with 50 seats is 3 years. The qualification work is laid out on __ pages and contains 35 tables, 13 figures, and 12 appendices. Graphic material - 3 sheets. Keywords: "healthy food" cafe, "free from" food products, stevia