Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій за Автор "Ладан Сергій Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Проєкт ресторану кошерної кухні на 60 місць у Подільському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій страв з птиці(DTEU, 2024-12) Ладан Сергій Олександрович; Піддубний Володимир АнтоновичНа території житлового комплексу «Illinsky House», з метою збільшення конкуренції на ринку ресторанного господарства планується спроектувати новий заклад ресторанного господарства з кошерною кухнею, що дозволить, як мешканцям Києва так і його гостям, скуштувати смачні страви єврейської, грузинської, європейської кухонь, що приготовлені відповідно до правил кошерної кухні. Проектований ресторан кошерної кухні матиме назву – «Kosher Food», що в перекладі на українську означає – «Кошерна їжа». Розроблено логотип та головний слоган. Розроблено технологію суфле з курки з використанням морквяного пюре та олії гарбузової олії. Встановлено, що суфле з курки «Дитяче» є цінним харчовим продуктом, який рекомендовано включати у раціони харчування дітей раннього шкільного віку внаслідок підвищеного вмісту в них есенційних нутрієнтів: ПНЖК, кальцію, магнію, фосфору, β-каротину, вітаміну Е. Розроблено організаційну структуру, об’ємно-планувальне, інженерно-будівельні рішення ресторану кошерної кухні. Розроблено зведений річний план результатів господарської діяльності ресторану кошерної кухні «Kosher Food». Проведена оцінка капітальних вкладів, окупності інвестиційного проекту. Випускний кваліфікаційний проект викладений на ___ сторінках пояснювальної записки та містить ___ таблиць, _____ рисунків, ___ додатків. Графічний матеріал представлений на___ аркушах. Ключові слова: ресторан, кошерна кухня, суфле з курки, моркв’яне пюре, гарбузова олія, організаційна структура, окупність проекту. On the territory of the residential complex "Illinsky House", in order to increase competition in the restaurant market, it is planned to design a new restaurant with kosher cuisine, which will allow both residents of Kyiv and its guests to taste delicious dishes of Jewish, Georgian, European cuisine, prepared according to the rules of kosher cuisine. The designed kosher restaurant will be called "Kosher Food", which in Ukrainian means "Kosher food". The logo and the main slogan were developed. The technology of chicken souffle using carrot puree and pumpkin oil has been developed. It has been established that "Dityache" chicken souffle is a valuable food product, which is recommended to be included in the diets of children of early school age due to the increased content of essential nutrients: PUFA, calcium, magnesium, phosphorus, β-carotene, vitamin E. The organizational structure, volume-planning, engineering and construction solutions of the kosher restaurant were developed. A consolidated annual plan of the results of economic activity of the kosher restaurant "Kosher Food" has been developed. An assessment of capital contributions and the payback of the investment project was carried out. The graduation qualification project is laid out on ___ pages of the explanatory note and contains ___ tables, _____ figures, ___ appendices. The graphic material is presented on ¬¬___ sheets. Keywords: restaurant, kosher cuisine, chicken souffle, carrot puree, pumpkin oil, organizational structure, project payback.