Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій за Автор "Корнєєва Катерина Євгенівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Проєкт ресторану на 60 місць у Деснянському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів з ферментованого тіста(DTEU, 2024-12) Корнєєва Катерина Євгенівна; Піддубний Володимир Антоновичвипускної кваліфікаційної роботи, виконаної на тему: “ Проєкт ресторану на 60 місць у Деснянському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів з ферментованого тіста ” Випускна кваліфікаційна робота присвячена дослідженню процесу проектування ресторану на 60 місць із впровадженням інноваційних технологій харчової продукції на основі ферментованого тіста. У роботі вирішено важливе науково-практичне завдання щодо розвитку теоретичних основ та методичних і практичних рекомендацій із впровадження сучасних технологій у ресторанному бізнесі з урахуванням стандартів НАССР та ISO. Досліджено особливості розвитку ресторанного бізнесу в Деснянському районі м. Києва, проаналізовано сутність та вплив інноваційних технологій у виробництві борошняних виробів, охарактеризовано процес ферментації та його вплив на конкурентоспроможність продукції. Здійснено економічний аналіз діяльності ресторану та розроблено рекомендації для вдосконалення управлінських процесів у закладі. Ключові слова: ресторан, інноваційні технології, ферментоване тісто, ферментація, економічний аналіз, організаційний дизайн. Final qualifying paper performed on the theme: «The project of a restaurant for 60 seats in the Desnyan district of Kyiv with the introduction of innovative technologies of flour products from fermented dough» Final qualifying paper is devoted to researching the process of designing a restaurant for 60 seats with the introduction of innovative technologies of food products based on fermented dough. The work solves an important scientific and practical task regarding the development of theoretical foundations and methodological and practical recommendations for the implementation of modern technologies in the restaurant business, taking into account HACCP and ISO standards. The peculiarities of the development of the restaurant business in the Desnyan district of Kyiv were studied, the essence and influence of innovative technologies in the production of flour products were analyzed, the fermentation process and its impact on the competitiveness of products were characterized. An economic analysis of the restaurant's activity was carried out and recommendations were developed for improving management processes in the establishment. Keywords: restaurant, innovative technologies, fermented dough, fermentation, economic analysis, organizational design.