Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій за Автор "Владислав Ігорович Музиченко"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Проєкт підприємства з виробництва крафтових сидрів у Подільському районі м. Києва(DTEU, 2024-12) Владислав Ігорович Музиченко; Оксана Павлівна ВітрякДосліджено ринок підприємств у Подільському районі м. Києва. На основі аналізу кількості місць закладів та конкурентного середовища обґрунтована можливість створення підприємства з виробництва крафтових сидрів. Розроблено гастрономічний бренд підприємства. Розроблено технологічний інжиніринг крафтового виробництва сидрів та сидрових напоїв. Розроблено технологію яблучного сидру з пряно-ароматичною сировиною. Здійснено підбір технологічного устаткування, визначено склад і площі приміщень, об’ємно-планувальне рішення підприємства з виробництва крафтових сидрів. Визначено мерчандайзинг підприємства та управління продажом, складено доходи та витрати, розраховані середньорічні економічні показники, ефективність інвестиційного проекту. Ключові слова: крафтові технології, сидр, сидрові напої, виробничий процес. Проект викладений на ___ сторінках пояснювальної записки та містить ___ таблиць і __ рисунків, ___ додатків. Графічний матеріал – 3 аркуши. The market of enterprises in the Podilskyi district of Kyiv was studied. Based on the analysis of the number of places of establishments and the competitive environment, the possibility of creating an enterprise for the production of craft ciders was substantiated. The gastronomic brand of the enterprise was developed. Technological engineering of craft production of ciders and cider drinks was developed. The technology of apple cider with spicy and aromatic raw materials was developed. The selection of technological equipment was carried out, the composition and area of premises were determined, the volume and planning solution of the enterprise for the production of craft ciders was determined. The merchandising of the enterprise and sales management were determined, income and expenses were compiled, average annual economic indicators were calculated, and the efficiency of the investment project was effective. Keywords: craft technologies, cider, cider drinks, production process. Project set out on pages ____ contains explanatory notes and tables and __ ___ pictures ___ applications. Graphic material – 3 letters.