Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій за Автор "Валентин Іванович Романов"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Проєкт кафе формату «slow food» на 70 місць у Дарницькому районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій харчової продукції з овочів(DTEU, 2024-12) Валентин Іванович Романов; Тетяна Іллівна ЮдінаНа підставі комплексного аналізу ринку послуг закладів ресторанного господарства у Дарницькому районі м. Києва обґрунтовано перспективність реалізації проєкту кафе формату «slow food» на 70 місць. Обрано вдале місце розташування кафе формату «slow food», з точки зору ринкової конкуренції, інфраструктурних можливостей міста, уподобань цільової аудиторії. Розроблено неймінг, легенду та логотип підприємства. Для кафе формату «slow food» «Коріння» розроблено та обґрунтовано інноваційну технологію харчової продукції з овочів. За результатами проведених досліджень доведено, що адаптований салат «Шопський» має покращену біологічну цінність та органолептичні характеристики у порівнянні з традиційною рецептурою. На підставі розрахункового меню розроблено структуру виробничого процесу та процесу обслуговування споживачів. Охарактеризовано дизайнерське рішення кафе формату «slow food» «Коріння». Розділ «Управління. Економіка» містить обґрунтування організаційно-правової форми господарювання з розробленням організаційної структури кафе формату «slow food» «Коріння» у Дарницькому районі м. Києва. Період окупності проєкту становить 3,5 роки. Кваліфікаційна робота викладена на ______ сторінках пояснювальної записки та містить 35 таблиць і 5 рисунків, 12 додатків. Ключові слова: проєкт, кафе формату «slow food», концепція, овочевої страви, локальність, окупність Based on a comprehensive analysis of the market for restaurant services in the Darnytskyi district of Kyiv, the prospects for implementing a project for a “slow food” cafe with 70 seats were substantiated. A successful location for the “slow food” cafe was selected from the point of view of market competition, the city’s infrastructure capabilities, and the preferences of the target audience. The naming, legend, and logo of the enterprise were developed. An innovative technology for food products from vegetables was developed and substantiated for the “slow food” cafe “Korinnia”. The results of the research proved that the adapted “Shopsky” salad has improved biological value and organoleptic characteristics compared to the traditional recipe. Based on the estimated menu, the structure of the production process and the process of serving consumers was developed. The design solution of the “slow food” cafe “Korinnia” was characterized. Section “Management. Economics" contains a justification of the organizational and legal form of business with the development of the organizational structure of the "slow food" cafe "Korinnia" in the Darnytskyi district of Kyiv. The payback period of the project is 3.5 years. The qualification work is presented on ______pages of the explanatory note and contains 38 tables and 5 figures, 12 appendices. Keywords: project, "slow food" cafe, concept, vegetable dishes, locality, payback