Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра Ресторанних і Крафтових Технологій за Автор "Артур Олексійович Воробей"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Проєкт рибного ресторану на 50 місць у Солом’янському районі м. Києва з впровадженням інноваційних молекулярних технологій емульгування(DTEU, 2024-12) Артур Олексійович Воробей; Олена Вячеславівна ГрабовськаВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему «Проект рибного ресторану на 50 місць у Солом’янському районі м. Києва з впровадженням інноваційних молекулярних технологій емульгуванняі», який містить три розділи: «Концепція. Інноваційні технології. Організація», «Архітектура. Дизайн», «Управління. Економіка». Враховуючі маркетингові дослідження розроблено концепцію рибного ресторану. Локацію для будівництва закладу обрано за адресою Солом’янський район міста Києва, вулиця Максима Кривоноса, 7. Досліджено ринок послуг ресторанного господарства в ареалі діяльності проєктованого закладу. Розроблено логотип, неймінг та легенду ресторану «AquaNova». В рамках написання роботи, розроблено нову рецептуру крем-супу з лососем і вершками, рослинною добавкою «Вітацель» з використанням емульгаторів. В процесі досліджень визначено раціональний вміст функціонального інгредієнту. В розділі 2 «Архітектура. Дизайн» визначено ландшафтні рішення ресторану «AquaNova», на основі яких накреслено план з благоустрою та об’ємно-планувальне рішення. В розділі 3 «Управління. Економіка» обрано форму власності товариство з обмеженою відповідальністю, для ефективної роботи ресторану «AquaNova», застосовуємо лінійну структуру управління. В проєкті визначено основні економічні показники діяльності, оцінено ефективність капітальних вкладень. Кваліфікаційну роботу викладено на 102 сторінках пояснювальної записки та містить 22 таблиць і 6 рисунків, 11 додатків. Графічний матеріал – 3 аркуші. In accordance with the topic and task, a qualification work was completed on the topic “Project of a fish restaurant for 50 seats in the Solomianskyi district of Kyiv with the introduction of innovative molecular emulsification technologies”, which contains three sections: “Concept. Innovative Technologies. Organization,” “Architecture. Design,” and “Management. Economics.” Taking into account marketing research, a concept of a fish restaurant was developed. The location for the construction of the institution was chosen at the address Solomianskyi district of Kyiv, Maksym Kryvonos Street, 7. The market for restaurant services in the area of activity of the designed institution was studied. The logo, naming, and legend of the restaurant “AquaNova” were developed. As part of writing the work, a new recipe for cream soup with salmon, cream, and the plant-based additive “Vitacel” using emulsifiers was developed. In the process of research, the rational content of the functional ingredient was determined. In section 2 “Architecture. Design,” the landscape solutions of the “AquaNova” restaurant are determined, on the basis of which a landscaping plan and a spatial planning solution are drawn up. In section 3 “Management. Economics,” the form of ownership of a limited liability company is selected. For the effective operation of the “AquaNova” restaurant, a linear management structure is applied. The project determines the main economic indicators of activity, assesses the effectiveness of capital investments. The qualification work is presented on 102 pages of an explanatory note and contains 22 tables and 6 figures, 11 appendices. Graphic material – 3 sheets